Ajankohtaista Asemalla

ASARIN toiminnot jatkuvat syyskaudella 5.9. alkaen!

Syyskauden SUNNUNTAIN PELIVUOROT alkavat su 5.9. klo 17-20. Pelivuoro tarkoitettu omatoimisesti perheiden vuoroksi, sovi vuoron käytöstä sihteerin kanssa! 

PERJANTAIN LASTEN JA NUORTEN PELIVUORO alkaa pe 10.9. klo 18-20  Paikalla on asukasyhdistyksen hallituksen jäseniä ohjaamassa iltaa. Vuorolla pelataan salissa, askarrellaan, piirretään ja välillä on jotain pientä syötävää tarjolla. Mukaan ovat tervetulleita lapset ja nuoret 7 -luokkalaisiin asti, alle kouluikäisillä hyvä olla huoltaja tai isompi sisarus mukana.  

Kevätkokous su 20.6.2021 klo 18.00 Asarilla

Kiitos kokoukseen osallistuneille! Tässä kokouksessa käsiteltyjä asioita.

Kevätkokous 20.6.2021 pöytäkirja

Toimintakertomus 2020

Tuloslaskelma 2020

Talousarvio vuodelle 2021

Toimintasuunnitelma 2021

Tuoreimmat uutiset Facebookissa

Jotta tiedotuksemme olisi mahdollisimman ajantasaista ja helposti seurattavaa, tiedotamme jatkossa monet asiat Facebookin kautta. Päivitykset näkyvät myös tällä sivulla alla olevassa ikkunassa. 

Parhaiten pysyt perillä tykkäämällä meistä ja siten saat tiedon muutoksista Facebookissa. 

Aseman historiaa

Seppo Ilmari Kallion kirjoittama kirja Halimaan Asemakylä - Kangasalan Aseman historiaa on julkaistu verkossa kaikille asukkaille luettavaksi.

Halimaan Asemakylä - Kangasalan Aseman historiaa


Aseman yritykset palvelevat

Kokoamme yhteystietoja Aseman alueen yrittäjistä jotka tarjoavat palveluitaan suoraan kuluttaja-asiakkaille. Yhteystiedot löytyvät yrityssivulta.


Asukasyhdistyksen sähköpostilista

Haluatko tietoa Asemaseudun ajankohtaisista asioista ja asukasyhdistyksen toiminnasta? Liity postituslistallemme sivun vasemmassa reunassa kohdassa - liity postituslistalle.