Ajankohtaista Asemalla

Tulossa koko perheen talvitapahtuma maaliskuun 8 pv!

ASARIN toiminnot alkavat pe 10.1.2020 Lasten ja nuorten peli-ilta klo 18-20

Asarilla voi pelata ilmakiekkoa, pingistä, biljardia tai touhuta liikuntasalissa! Teemojen mukaan järjestetään ohjattua leikkiä, askartelua tai leipomista.
Alle kouluikäisillä lapsilla tulee olla huoltaja tai isompi sisarus mukana! Perjantai-iltojen toiminnasta vastaa Asemaseudun asukasyhdistys ja paikalla on vapaaehtoisia aikuisia ohjaamassa toimintaa. Seuraa ilmoittelua facessa!

Asukaskysely

Millaista toimintaa odotat asukasyhdistykseltä tai miten haluaisit vaikuttaa asuinympäristöösi?  Vastaa lyhyeen kyselyyn tästä.

 

Toimintasuunnitelma 2020

Talousarvio 2020

Kokouspöytäkirja 27.10.2019

Teemme keväällä uuden metsäretken LAMMINRAHKAAN

Tiivistelmä retkestä

Järjestää Kangasalan kaupungin Lamminrahka-projekti ja Asemaseudun asukasyhdistys

Tuoreimmat uutiset Facebookissa

Jotta tiedotuksemme olisi mahdollisimman ajantasaista ja helposti seurattavaa, tiedotamme jatkossa monet asiat Facebookin kautta. Päivitykset näkyvät myös tällä sivulla alla olevassa ikkunassa. 

Parhaiten pysyt perillä tykkäämällä meistä ja siten saat tiedon muutoksista Facebookissa. 

Aseman historiaa

Seppo Ilmari Kallion kirjoittama kirja Halimaan Asemakylä - Kangasalan Aseman historiaa on julkaistu verkossa kaikille asukkaille luettavaksi.

Halimaan Asemakylä - Kangasalan Aseman historiaa


Aseman yritykset palvelevat

Kokoamme yhteystietoja Aseman alueen yrittäjistä jotka tarjoavat palveluitaan suoraan kuluttaja-asiakkaille. Yhteystiedot löytyvät yrityssivulta.


Asukasyhdistyksen sähköpostilista

Haluatko tietoa Asemaseudun ajankohtaisista asioista ja asukasyhdistyksen toiminnasta? Liity postituslistallemme sivun vasemmassa reunassa kohdassa - liity postituslistalle.